2014-12-16
08:03:00

Chlorella och citronvatten

 
 
Godmorgon! Skrev tidigare att jag skulle berätta lite om Chlorella. Det är ett kosttillskott som innehåller allt din kropp behöver för att må bra, alla vitaminer, aminosyror och mineraler man ska få i sig i en varierad kost. Går att köpa här och även läsa mer om ifall någon skulle vara intresserad.
 
En lärare på restaurang linjen sa till oss att vi borde äta bra och få i oss detta genom vår kost men jag erkänner själv att det är mycket lättare att äta chlorella och samtidigt äta det du själv känner att du är sugen på. Jag har testat detta i en vecka och i alla fall jag känner att min kropp mår bättre! Fick hem tabletterna precis när jag hade dragit på mig en förkylning igen och det kändes som om de hjälpte till att få bort den, eller åtminstone lindra den. 
Inatt har jag sovit endast 5 timmar, men vaknade helt utav mig själv och kände mig pigg, vilket absolut inte är likt mig, speciellt inte under vinterhalvåret då jag som många andra känner mig trött, nere och kanske lite energilös.

Som de flesta redan vet så går jag runt med värk i kroppen av någon anledning och har jag tur så kanske dessa tabletter även kan lindra det lite grann då de olika ämnena så som vitaminer har olika påverkan på kroppen, dvs att tex A vitaminer är bra för synen och huden, att E vitaminen är bra för cellerna osv. Vill någon läsa mer om vitaminer och mineraler och hur det påverkar kroppen så finns det här.

Min massör sa även till mig för något år sedan att dricka ljummet citronvatten varje morgon då även det är bra för kroppen. Har inte orkat hållit igång med detta men tänkte börja igen, framförallt för att det sätter sig slaggprodukter i musklerna (om jag minns rätt) och då hjälper citronen att bland annat rensa kroppen. Finns mer saker som citronen gör gott för kroppen genom att dricka detta, det går att läsa om här.
 
Inlägget blev inte exakt som jag tänkt mig, men ifall detta intresserar någon så finns länkarna att gå in på under "här", jag ska somsagt börja andra veckan nu och har tagit 5 gröna små tabletter nu på morgonen och sitter även med ett glas citronvatten. Nu ska jag fortsätta kolla på Hobbit den andra filmen då vi ska se den tredje på bio ikväll. Ha det!
Postat av: Oslofru

Så intressant :) HOppas du får en fin dag.

2014-12-16 | 08:38:30
URL: http://www.oslofru.com
Postat av: Emma Hå

Jag brukar dricka 5 dl kallt vatten som jag värmer till fesljummet (kroppstempererat) i mikron, och tillsätter sedan 1 msk färskpressad cirtron som jag pressar själv, och 1 msk koncentrerad tranbärsjuice. När jag håller igång med det är jag aldrig förkyld, och jag har aldrig haft en urinvägsinfektion i hela mitt liv. Så visst funkar det nog...

Svar: Vad bra! Tranbärsjuice kan jag dricka för att det är gott och känner jag av tidiga symptom av uvi så skyndar jag mig att inhandla tranbärsjuice och det är guldvärt då uvi försvinner.
Jessica Hellström

2014-12-16 | 09:20:05
URL: http://emmahas.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: