2014-07-26
11:17:22

WeheartitHåller mig till instagram, Facebook och weheartit. Uppdaterar nästan ingenting längre varken här eller på andra sociala medier. Har iallafall tagit sommarlov nu, så är ledig och fri de sista veckorna som är kvar nu. Tänkte söka nytt jobb och jobba sommaren ut först men det får bli helgjobb och om mitt schema ifrån skolan tillåter så kanske jag även kan jobba minst en gång på vardagar också. Hur som helst nu när jag är ledig så umgås jag med mitt hjärta, försöker hitta på roliga grejer med tjejerna, vill inte minnas denna sommar som en sommar då jag vaknade trött som stryk och gick till jobbet och kom hem helt uppe i varv pga av all jävla stress och att ha varit igång i cirka 6-8 timmar non stop. 

Vi drog iväg till lanna badgruva här om dagen och det var väldigt skönt att bara få ta det lugnt, umgås och bada. Igår ställde Dafina upp som hundvakt och jag och Albin har umgåtts med folk här i rudskoga. Medan jag skriver det här så väntar en chipspåse brevid mig och super natural på tvn. Hoppas ni som fortfarande kollar in här har det bra! 
2014-07-14
16:58:47

Måndag

Har inte haft tid med bloggen de senaste dagarna. Har jobbat på dagarna/kvällarna och varit vaken långt in på natten/morgonen. Har varit ute i skärgården med Andreas, Becca och Albin. Tagit ett kvällsdopp med tjejerna efter ett svettigt jobbpass. Jobbade idag också från 11 - 15. Och imorgon är jag ledig, vilket känns jävligt skönt och bra. Välbehövligt också. Medan jag sitter och skriver det här så borde albin hålla på och rensa mitt golv ifrån kläder, det är iallafall vad jag ska göra snart. Ska duscha och sedan fixa mig innan vi drar till rudskoga och grillar med hans päron och sen stannar över natten. 
2014-07-07
03:05:23

Bacon lax

För cirkus en timme sen stod jag och lagade lax åt mig och Albin, jag såg mat vart jag än kollade, bloggar, facebook, instagram osv så jag blev jättehungrig. Tänkte dela med mig utav receptet, skrev det bara lite fort men hoppas ni förstår ifall det är någon som är intresserad av att testa det. 
 
Min helg har bestått utav jobb, och att fixa i lägenheten. Vi har köpt färg och målat vardagsrummet, rivit ner tapeter och jag har även suttit och kollat på ikeas, ellos och hms hemsida på lite smått som passar bra in till lägenheten sen när allt är klart. Imorgon står jobb på schemat från 11-15, kom och ät lunch på träslottet vettja. Sen efter det blir det att fortsätta att fixa i lägenheten. Nu väntar Albin på att jag ska skriva klart så vi kan gå ut och sen sätta på en film. Ha det gött!
2014-07-04
11:42:27

FredagÅkte till pip igår kväll för att se Stiftelsen och Turbonegro. Tog med oss Chevan dit och sov i den inatt, la oss runt fem då vi åkte till donken mitt i natten och sätt där en bra stund och bara pratade. Jag vaknade 3 timmar senare och höll på att dö, så innehelvets varmt var det inuti bilen. Var planerat att vi skulle sova ut idag och sen ikväll klockan nio se Black label society, men vi skiter i det bandet och är nu påväg hem istället, drog förbi Ikea innan vi lämnade Karlstad och nu har vi fått både inspiration och idéer för hur vi ska ha det i vår lägenhet. Jo just det, har inte gått ut nånting med det på bloggen men vi har fått en tvåa som vi ska börja pyssla i redan i helgen, och blir allt som vi tänkt oss så kommer den blir jättemysig! 
2014-07-02
01:54:46

Tisdag - new in

Igår natt var vi vakna till 07:00, skulle kolla ikapp Under the dome första säsongen så vi kunde börja på säsong två som kom ut inatt, jag var och är astaggad på den nya säsongen! Vi kom även på att när man ställt om dygnet så är det jävligt svårt att ställa tillbaka det, det räckte med att vara uppe länge en natt och så är man typ körd de resterande nätterna. Imorse ringde mitt alarm vid 10:00 för att det var tänkt att vi skulle åka till karlstad, trött somfan stängde jag av det och sa till Albin att vi skiter i det. Fyra fem timmar senare så vaknade vi igen och drog till Karlstad då istället, var där för shopping och kom hem med en hel del faktiskt.
 
När vi kom hem så hörde jag av mig till Julina och gick och mötte henne. Köpte naturgodis på Maxi och satte oss i en lekpark under ett träd i regnet. Satt och pratade och uppdaterade varann om saker då vi inte träffats på sjukt länge. Snart ska vi kolla klart på de fyra avsnitten vi har kvar på säsong ett, kommer bli en lång natt det här med känns det som och imorgon så väntas det jobb klockan 3.