2014-10-25
01:32:17

I sovrummet

 
 
 
När jag vaknade förut idag så var det som om kroppen skrek fuck you till mig, hade så förbannat ont i nästan hela kroppen så jag gick inte upp ur sängen förens klockan var ungefär tre. Känns bättre nu mot
och så har jag rört på mig under kvällen, har varit i lägenheten med becca och dafina och målat ett par stolsben, en tavelram samt en vägg där den vita färgen som är under den bruna lyste igenom. Känns bra att jag tidigare i veckan monterade upp sängstommen så nu när dagen kommer då vi ska flytta sängen så är det bara att lägga i den i stommen som redan är på plats. Ska förmodligen iväg och kolla på ett nytt matbord i helgen också och så är toaletten fixad och helvete vad bra det blev! Nu ska jag städa rummet, sen ta mig en dusch och efter det göra mackor och krypa ner i sängen till filmen Avatar, har för mig att det kommer ut en tvåa i slutet eller början på nästa år, vilket jag också ser fram emot att kolla på. Hur som ha det gött!
kvällen och så har jag rört på mig under kvällen, har varit i lägenheten med becca och dafina och målat ett par stolsben, en tavelram samt en vägg där den vita färgen som är under den bruna lyste igenom. Känns bra att jag tidigare i veckan monterade upp sängstommen så nu när dagen kommer då vi ska flytta sängen så är det bara att lägga i den i stommen som redan är på plats. Ska förmodligen iväg och kolla på ett nytt matbord i helgen också och så är toaletten fixad och helvete vad bra det blev! Nu ska jag städa rummet, sen ta mig en dusch och efter det göra mackor och krypa ner i sängen till filmen Avatar, har för mig att det kommer ut en tvåa i slutet eller början på nästa år, vilket jag också ser fram emot att kolla på. Hur som ha det gött!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: