2015-04-05
12:32:00

Påsklunch

 
Sitter fixad och sminkad inför en påsklunch hos Albins mormor och morfar. Albin ligger kvar i sängen och snart blir det nog snabba ryck då vi ska åka om cirkus 15 minuter. 
 
I fredags bestämde jag och becca att vi skulle dricka lite, och jag ångrar det så jäävla mycket. Jag brukar inte va den som dricker ofta, eller som blir as packad, åtminstone inte längre och jag blev heller inte as packad i fredags men på något jävla vänster så sitter vi 5 pers i ett kök, i en lägenhet på 90kvm och under kvällens gång så försvinner min mobil helt out of the blue. Seriöst? jag pendlade mellan kök, toalett, trappuppgång och balkong och om den skulle ramlat i backen, trappen vad som helst så borde man hört det, herregud säger jag bara. 
 
Att det alltid ska vara jag som tappar bort mobilen, tycker det är så jävla otroligt omöjligt att den ska vara helt borta i en lägenhet. Polisanmäld och spärrad iallafall. Har hopp om att den kommer komma fram men borde inte hoppas på för mycket. Hur som helst glad påsk folket.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: