2015-02-19
20:04:00

Torsdag

 
Jag och förändringar gällande mitt förbannade hår. Jag tyckte bättre om det här än det jag har nu, tror inte jag trivs så toppenbra i jätte och jag menar jätteblont hår. Om någon har något tips när det gäller att gå från ljusblond till mörkblond/askblondbrun alternativ någon fins ljusbrun färg, hojta till!
 
Imorse stressade jag mig iväg till Christinateatern, kom upp ur sängen för en gångs skull, mådde till och med bra. Såg tvåorna och treornas musikal, vissa fövånade mig faktiskt över hur de levde sig in i sina roller. Vilket jag tycker är bra gjort, jag själv har noll scenspråk och även noll inlevelse. Gick hem när den var slut och stekte pannkakor -  för helvete vad jag var hungrig då jag endast gjorde iordning två mackor imorse, åt halva och slängde den andra. Slog mig ner i soffan bredvid min älskling och så börjar min mage protestera med värk, så kunde jag äta mina förbannade pannkakor? Nej. Efter det ville jag inte röra mig ur soffan där jag låg i fosterställning så låg kvar så tills jag förflyttade mig till sängen och somnade. 
 
Vaknade för lite mer än en timme sen med huvudvärk som blir värre om jag lyfter upp armarna, känns as skumt. Sitter återigen i soffan och väntar på Albin som ska plocka upp mig så vi får åka upp till donken och köpa fettismat, är så hungrig så det känns som jag skulle kunna äta en stor megameny utav nånting x2. Hur som helst imorgon är det fredag vilket innebär helg och lov. Ska umgås med mina tjejer på kvällen och på lovet så ska jag ta tummen ur röven och börja plugga ikapp det jag kan på min egen hand, om det finns något att plugga ikapp på förutom den där föbannade matten. Sen ska vi börja packa ner lägenheten och allt som finns i, få besked och nycklar till den nya, så jag kan börja måla vardagsrum + sovrum, sen om exakt 10 dagar så sker vår flytt. Tycker både det är jobbigt samtidigt som jag ser fram emot det. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: