2015-07-27
12:41:00

Måndag

 
Igår var jag barnvakt från klockan 3 till åtta, och idag gick jag upp redan klockan 10 för att duscha och snabbt få skjuts av Albin till sannagården, nu har jag fått anställning och även två dagar då jag ska gå bredvid och jag är faktiskt taggad på detta jobb! hoppas bara jag trivs och att jag kommer in i det relativt fort. 
 
Annars då? jo jag sitter i soffan med en kurrande mage och en maskintvätt som väntar på att hängas upp. Ska slänga i en till maskin, ta en cigg och fixa iordning lite smått här hemma sen ska jag äta något innan jag drar mig vidare till jobbet. Även om veckan precis startat så räknar jag ner dagarna tills lördag. Jag är så pepp på att få den dagen "överstökad" för att sedan äta en pizza med ett glas vin i ena handen på beccas balkong, måste ju inviga den på en gång ju. Nej nu jävlar ska jag ta tummen ur arslet och bege mig ut till tvättstugan. Ha det fint!
2015-07-24
22:58:00

22:57

 
 
Mitt sommarlov känns helt bakvänt, man brukar jobba arslet av sig i början för att sedan njuta av värmen, sommaren, vänner, drinkar, filmkväller, grillkvällar och allt som hör till sommaren i slutet. Jag däremot skadade ju min hand och var halvt handikappad i början av sommaren, eller ja det hände när alla treor tog studenten, nu denna vecka har jag inte varit ledig någonting förutom att jag skippar ett dubbelpass imorgon och jobbar endast i karlstad på kvällen. Har också blivit anställd på mitt tredje jobb som kommer garanterat resultera i jobbkrock och inte nog med att jag själv har satt mig i sitsen att ha tre jobb, jag har ju två år kvar i skolan också. Men jag ska ta mig igenom de två sista åren, få fler erfarenheter i och med att det nya jobbet kommer va inom vården. Jag hoppas att 730 dagar kommer gå dretfort så det snart är min tur att stå där i en ful studentmössa och vara full och dräglig! 
 
Just nu är mitt humör faktiskt på toppen, pojkvännen sitter och snackar i sina hörlurar borta vid datorn när han sitter och spelar och jag sitter här i soffan med datorn i knät, myskläder och mackor framför mig och ett avsnitt av Medium som väntar. En grej jag vill hinna göra innan skolan kickar igång, det är tamefan att dra ihop ett härligt gäng och dra över till örebros badgruva Lanna, det skulle vara ett as bra slut på detta lov. Och något jag ser fram emot som händer om endast en vecka är att min fina becca flyttar till en egen lägenhet och jag har köpt en passande present som kommer komma med ännu en passade present till hennes lägenhet, och jag vet att om du läser detta din jävel så kommer du bli ännu mer nyfiken bingo ;) Nej nu ska jag avrunda detta och slå på min serie. Trevlig helg på er!
2015-07-18
03:10:11

03:10Jag vet inte riktig vad som har hänt, men jag hinner liksom inte med bloggen, andra saker får prioriteras först helt enkelt, blir säkert annorlunda när skolan kickar igång igen. De senaste dagarna har det varit fullt upp med jobb, träffa vänner, ta hand om hemmet och hinna umgås med min andra halva. För mig känns det som att jag gör mycket och hinner inte ens göra allt jag vill göra. Jag har sovit en större del utav detta sommarlov och tagit vara på alltför lite soliga och varma dagar. Vilket är synd. 

Har jobbat kväll idag och storstädade lägenheten på förmiddagen så även idag gömde jag mig för solen. Har fått tillbaka en större del utav min värk igen, vilket suger stenhårt. Tror att det har mycket med allt springande på jobbet, sömnen, stressen och att jag blivit riktigt dålig på att få i mig riktig mat. Får hoppas det blir bättre ska försöka få ordning på mitt bäcken när jag tar tag i träningen för det verkar tippa åt ena hållet som gör att jag får ont/kramper i nedre delen av ryggen och kring höfterna, kan kännas som en tyngd runt ryggen typ som om jag gick och bar runt på ett tungt bälte. Imorgon är det dubbelpass som gäller och jag förstår faktiskt inte vad jag ens gör vaken vid den här tiden. 
2015-07-05
02:32:00

Lördag

 
Nu börjar jag känna att det är tomt att vara själv i lägenheten, pojkvännen har varit borta sen i fredags och klockan slog om till söndag för cirkus två timmar sen, och vad börjar inte jag göra då? jo sakna att ha någon bredvid mig i sängen. Det är helt sjukt hur bekväm man kan känna sig i någon annans sällskap och hur sjukt är det inte att man kan känna saknad utav en persons närvaro så snabbt man är ifrån varandra? Hur som helst så är jag inte helt själv utan har Nemo här, har annars haft en bra dag som bestod utav jobb från 16:30 till 20:40, tog en iskall dusch när jobbpasset var slut och sedan hamnade jag ute på gården med grannen och hennes föräldrar satt och prata en stund innan jag blev hämtad utav becca och vi drog igång grillen hemma hos mamma och pappa. Ska när som helst värma lite käk och sedan ska jag kolla på någon serie. Imorgon skulle jag vilja sola, men har hört att vädret kommer att slå om till regn och åska, men det gör mig faktiskt ingenting då jag antagligen kommer sova ut och sedan att pojkvännen kommer hem nån gång på kvällen. Bilden är från igår när jag stod och trängdes med en massa glada människor som också ville se John de sohn på putte i parken.
2015-07-04
04:08:20

Under the sun (where we belong)Värmen idag har varit helt jävla amazing, nästan för bra väder för att kunna vistas utomhus i kläder. Har hängt med Becca mer eller mindre hela dagen och vi tog en tur över till Karlstad för att se John de sohn. Nu har jag äntligen kommit hem och tänkte faktiskt unna mig ett bad innan ja kryper ner i sängen. Imorgon väntas det jobb, och efter det blir det att grilla och kanske ta någon drink. Hoppas på fint väder imorgon också men inte för fint då jag ska springa runt och servera mat. Ni som bor i Kristinehamn kan ju kika förbi Casa Bianca och säga hej eller ta något att äta. Nu väntar badet så nu rundar jag av detta. Ha det fint! 
2015-07-01
22:14:58

Min dag
Min dag har bestått utav att jag snörade på mig inlinesen och rullade iväg hem till mamma och pappa, där jag och Becca lånade bilen och drog oss iväg mot Örebro mot Lanna badgruva, så himla mysigt att vara där! Hade med oss William, Filip och Micke som sällskap och det var härligt att för en gångs skulle ägna lite tid åt att bli brun och sen svalka sig genom att hoppa ner från "bergen". Nu sitter jag helt utslagen på trappen nedanför lägenheten och har precis tagit en cigg. Nu återstår det att laga mat och sedan blir det mys med pojkvännen och imorgon blir det att bara barnvakt från 15-20. Hoppas alla som kan tar vara på värmen! Ha det gött!