2015-03-05
15:06:56

Inspiration och ideér

 
 
Inatt gick jag från att vara trött till att nästan somna till att vara pigg, trött och sen pigg. Somnade runt åtta imorse och vaknade av Albins alarm vid elva. Hade fått ett sms som jag blev riktigt förvånad över. Fick förfrågan om att jobba imorgon och lördag, och efter lite tänkade så svarade jag ja. Så får försöka måla så mycket som möjligt i lägenheten idag och förmodligen på förmidaggen på lördag. Nycklarna har vi fått och nästa helg är inflyttningsdatumet satt. Har precis blivit färdig med vårat nya köksbord som jag fyndade på loppis, 200 kr med tuschpenne sträck lite här och var, efter lite slipning, lasyr och olja så är det som nytt och det ser skit snyggt ut!
Har också kollat upp vad jag behöver för att bygga en egen sänggavel och ska nu bara prata ihop mig med pappa eftersom han ska hjälpa mig. Har sån jävla inspiration och motivation till att få till en snygg lägenhet så det är sjukt. I kollaget ovan ser ni några av mina ideer till både sovrum och kök.
 
Annars då? jag sitter hemma hos mamma och pappa har precis ätit, åkte hit och lagade mat och åt mamma och bror så mamma för en gångs skull slapp stå i köket och laga mat åt alla andra. Har egentligen en lektion att gå på just nu, men den här mensvärken eller vad det nu är bara smärtar i hela magen, och värktabletter fungerar inte. Är trött på min pstav om det är den som är boven. Varför kan man inte bara få slippa mens och preventivmedel?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: