2015-10-19
21:20:48

Stressad

Ja ni läste rubriken, stressad är vad jag är. Och ironiskt nog så är det också det jag ska läsa på om, eftersom jag har prov på just stress i psykologin. Det är inte bara provet som tar på mig psykiskt utan jag har så jävla många uppgifter att plugga i kapp, speciellt när jag vet redan nu att både torsdag och fredag försvinner för mig eftersom jag ska unna mig kryssningen jag nämnde i mitt förra inlägg. Hur som haver idag har inte varit den bästa dagen, jag har mått sisådär och bokstavligt talat legat och ruttnat i sängen och "gömt" mig för verkligheten alldeles för många timmar idag. Har iallafall hunnit städa, druckit kaffe med mamma och för någon timme sedan åt jag min första måltid för dagen om man bortser från två mackor jag stoppade i mig till kaffet. Tillbaka till stressen, jag tror det är den som påverkar mitt mående enormt just nu så jag väljer att ha inställningen "det här ska bli intressant" nu när jag ska läsa om stress mer på djupet och det tänker jag göra i ett varmt bad. Inatt ska jag försöka hålla mig vaken och plugga, plugga plugga! JA jag ska plugga arslet av mig och somna dödstrött imorgon med gott samvete att jag inte har massa uppgifter som ligger och väntar. 
2015-10-17
15:34:09

Lördag

Jag har totalt glömt bort hur man ens börjar på ett blogginlägg, jag har blivit så jävla dålig på att blogga och jag byr mig knappt om min blogg. Jag vill skriva här för min egen skull men inte ens det orkar jag göra. Hur som helst så testar jag idag så får jag se om jag orkar hålla igång bloggandet eller om den får lida ett tag till. Jag sitter i köket och spånar på ideér till sovrummet, vi har en hel vägg med bara garderober som hade jättetråkiga dörrar när vi flyttade in. Tanken är att vi ska sätta gardiner för så vi gömmer alla kläder samt tvn när den inte används. Så sitter inne på Ikeas hemsida just nu och kollar gardiner samt lägger till lite smått och gott till både hallen och vardagsrummet i önskelistan. Total summan höjs varenda gång och det är då man verkligen vill ha ett deltidsjobb som man får pengar in rullandes varje månad. Jobbmässigt går det inte så bra för mig, är behovsanställd på två restauranger och får knappt några tider, är vikarie på sannagården där jag lagt mig tillgänglig hela lov veckan så då hoppas jag på tider och pengar i slutet av månanden! Annars då? vad händer i mitt liv? ingenting faktiskt det går på repeat att sova, vara i skolan så mycket jag kan, laga mat, städa, tvätta, träffa vänner, umgås med Albin, plugga. Intressantare liv har nog ingen som studerar. 
 
Över till något helt annat, nästa torsdag (borde ej vara borta från skolan då), men då har iallafall mamma, rebecca, jenny och jag bokat en kryssnig, där Takida kommer spela. Är faktiskt riktigt taggad på att få göra något roligt till och från, inte varje helg man åker på kryssning direkt. Det enda jag hoppas på är att stressen över skolan släpper tills dess. Har märkt att stressen påverkar min sömn, har kommit in i mönstret där jag har svårt att somna på nätterna och någon natt då och då tar jag dubbelt med saroten för att somna vilket jag gjorde i torsdags natt, vad resulterade det till då? jo att jag sov bort mina tre alarm och vaknade tre timmar senare än planerat. Nu ska jag gå och kolla vad Albin gör och så ska vi komma på något att äta. Ha det!
 
 
 
2015-10-08
13:04:00

Torsdag

 
Igår var en dålig dag, iallafall till en början. Jag vaknade med en hemsk huvudvärk och sov längre än vad kroppen behövde. Börjar fly undan igen med hjälp av sömn. Hur som helst runt två tiden igår kände jag mig mer och mer som en människa igen och jag hade Mammi, Jenny, Liam och Thelma på kaffebesök. Åt kladdkaka och hade det trevligt. Igår bland annat så städade jag i lägenheten och var ute i tvättstugan och tvättade. 
 
Idag har jag stannat hemma från skolan och Rebecca kom hit och drog mig ur sängen. Och man kan verkligen säga att jag inte hade vaknat den första halvtimmen, virrade runt i lägenheten och glömde bort vad jag skulle göra, vart jag ställt grejer men nu känns huvudet med igen. Ska ta tag i plugg och sen ska jag förmodligen fortsätta göra lägenheten fin. Senare idag ska jag kolla på American horror story som precis släppt ett nytt avsnitt av deras nya säsong. Imorgon hoppas jag att kroppen mår bättre och att jag tar mig iväg till skolan.