2015-09-30
19:15:50

 
 
2015-09-03
19:14:00

And now it's back

Anledningen till att jag skriver detta inlägg är för min egen skull, men också till er som väljer att läsa, ni kanske undrat varför jag har frånvaro från skolan eller liknade och det beror på detta, jag vet inte om jag mår bra när jag vaknar på morgonen, jag har haft svårt att somna på natten vilket leder till att jag mår dåligt för att jag inte får någon sömn, jag gör det själv till en ondcirkel. Och förra året var jag borta så mycket att min frånvaro låg på 80%, vilket inte ska hända i år igen, för jag vill hitta en lösning, jag vill få veta vad orsaken är och om det finns något jag kan göra åt detta.
 
För bara några dagar sedan, så skiftade vädret något enormt och det blev både kallare och himlen släppte ner en jädrans massa regn. I samband med detta så började jag känna av min värk igen, det har varit rätt så lugnt under sommaren och jag trodde att den kanske hade försvunnit i och med att jag för några måndader sen tog ut min pstav som kan leda till muskel och ledvärk. Men nejdå, den finns kvar och ligger och lurar och slår ut helt från ingenstans. När jag fick tillbaka detta så skickade jag iväg ett meddelande till vårdcentralen, förväntar mig inget svar och har heller inte fått något än. I det meddelandet så skrev jag att jag vill bli undersökt för fibromylagi, och att jag behöver få någon annan medicin som gör så att jag inte är så stel på morgonen, skrev även med att jag vill att någon ska ta min värk på allvar. För det är slut med att vara trevlig när man inte får ett skit tillbaka. 
 
Det är inte många läkare som har läst igenom patientents journaler innan man sitter där i ett rum och får berätta allt från början, de är inte engangerade i sitt arbete och att de valt att jobba med något som har med att försöka hjälpa andra männsikor är bara fel, när det inte sköter sitt jobb. Att jag förra året fick ett läkarintyg där det stod att jag var under utredning, när de i själva fallet inte gjorde nånting alls, när jag i början av sommaren fick förnya intyget så valde de att skriva "utredningen är färdig, oförklarlig värk" när dom inte ens hade gjort något, de gav mig antidepressiva tabletter som skulle stimuelera nervcentret i hjärnan och på det sättet om jag fattat rätt så skulle min hjärna inte skicka ut smärtsignaler om att det gör ont här och där. 
 
Det enda jag begär är att få en sista undersökning och det är att kolla om jag har fibromylagi, men istället får jag höra "du är för ung för att ha ont", "den här medicinen är för stark för dig", "dina prover ser bra ut" och vad konstaderade dom? jo att jag är överrörlig men att det inte ska vara något problem. Jag blir så förbannat jävla trött på detta och mår pyskiskt dåligt över att känna såhär, att ingen bryr sig, att det inte finns någon hjälp att få och att jag själv på egen hand ska försöka få en remiss till någon smärtklinik som får göra en magnetrögnten. Att detta går i släkten är inte heller något de bryr sig om.