2016-02-24
00:04:00

Livet är på topp

 
Ja nu känns det riktigt bra, jag mår bättre både fysiskt och psykiskt men jag är fortfarande sådär helvetes morgontrött och halv stel innan jag kommit igång. Har därför varit lat både idag och igår och inte gått upp ur sängen förens sent på eftermiddagen. Hur som helst så har jag från och med förra veckan hunnit med fler gympass än jag gjort de två senaste åren, utan att överdriva så stämmer det nog rätt jävla hårt. Har varit så feg för att använda min kropp och utmana mig själv pga av rädsla för att inte kunna göra vad jag vill utan att kroppen ska stoppa mig. Eller rättare sagt smärta och värk. 
 
Fick hem ett par nya skor idag som jag fick upp ögonen för när jag och pappa var på en föreläsning som hölls av något reumatism förbund, Enklare liv hade även försäljning av deras produkter och skorna var en av deras produkter. Skorna har tagit lång tid att tillverka för att den ska vara så bra som möjligt, den ska med andra ord hjälpa din hållning och motverka skador på knä och rygg, 70% av vår befolkning går fel så att ryggsmärtor och andra smärtor är så vanligt är väl inte så konstigt egentligen. Det jag ville komma fram till med detta är iallafall att jag är enormt nöjd med mina skor, aldrig tränat i ett par bättre skor än dessa, sitter perfekt på hela foten och ger mig stöd i mina höga fotvalv samt söndertrampade hälar.
 
De ska få hänga med mig ner till Malta också, då jag och Becca spontan bokade en resa dit förra veckan, vi ska åka ner över påsklovet och umgås i 5-6 dagar med Dafina och det ska bli så himla kul att få träffas, vi tre igen. Mina idioter vad jag saknar att ha båda två nära. Blandade känslor finns dock kring resan då jag kommer vara ifrån Albin på våran tvåårsdag men vi får helt enkelt umgås extra innan jag åker eller när jag kommer hem. Tror iallafall att det kommer bli riktigt roligt så det är något jag ser fram emot! 
 
Är också enormt glad över att ha klarat av att jobba varje helg sen den 23 januari då jag fick nytt jobb. Och jag är så glad att jag trivs och går till jobbet med positiva tankar och har ett leende på läpparna. Roligt är det när man själv tycker om det som köket serverar, så mycket lättare att kunna ge en ärlig rekommendation av någon maträtt då. Så läser ni detta ta er ur eran bubbla och våga komma in och testa en riktigt köttbit hos oss på 1895 Steakhouse. Ha det!
2016-02-14
21:19:00

Restaurangbesök

 
Alla hjärtans dag har jag spenderat ihop med mina fina pojkvän, vi låg och drog oss länge i sängen och sov ut långt in på dagen. När jag kom ur sängen så hade albin dukat fram hela borde med frukost och kaffe. Sen fick vi besök utav Tony och under tiden de umgicks så fortsatte jag och måla mitt kära vitrinskåp som börjar bli riktigt fint. Nu på kvällen har vi ätit ute, gick iväg till träslottet och beställde varsin vamrätt med öl och vin till. Riktigt gott och förjävla mättande och det händer inte ofta men ikväll var det min tur att bjuda min kära på mat.Timmarna som är kvar ska vi bara va och njuta av varandras sällskap. Hoppas alla haft en bra dag och till er som är singlar och har firat alla hjärtans själva, tänk positivt - ni kan skämma bort er själva istället för någon annan. 
2016-02-05
02:20:51

Pluggnatt

Klockan är 02:14 och här sitter jag i mitt kök, med kent i bakgrunden. Somnade riktigt tidigt igår kväll, redan klockan åtta. Och med en helg full av jobb framför mih så beslutade jag att efter fyra timmars sömn slå mig ner här och plugga. I veckan har kroppen och jag varit ovänner och jag har tagit till sömn och värktabletter som hjälpmedel. Sitter här med tacoschips bredvid mig och ska skriva klart en uppgift. För att sedan påbörja en ny. Har glömt att skriva ut att jag fick jobbet som jag gick på intervju för, så det är alltså ett serveringsjobb som jag kommer ha på helgerna och möjligtvis en veckodag i veckan också. Känns jättebra så länge kroppen orkar med det! Annars mår jag bra om man borser från halva delen av nacken och halva delen av ländryggen som i nuläget är ett helvete, gjorde ytterligare ett försök och hörde av mig till vårdcentralen men ännu inte fått något svar i från dom. Just nu kan alla läkare bara dra åt helvete känner jag. Och istället för att sitta här och börja ta ut min ilska över vården ska jag nu återgå till migg pluggande. Önskar alla en trevlig helg!