2011-05-04
15:27:00

Instängd Del 2

Vi hittade en dörr som ledde oss till baksidan, när vi kommit ut så hörde jag att mannen inte var så långt bakom oss. Vi började springa, jag sprang och han sprang tills han helt plötsligt föll till marken, jag hörde det första skottet och sen det andra. Nu var jag rädd! Jag hade knappt någon kontroll över vad min kropp gjorde, jag va i chock och sprang allt vad jag kunde. Jag vände mig inte en enda gång förens jag kom till en liten gård där jag kunde gömma mig, där vände jag mig om kollade om jag kunde se mannen, men som tur var syntes han inte till. Jag gick fram till framsidan på huset och knackade på. Det var en gammal tant som öppnade, jag berättade vad jag hade varit med om och då släppte tanten in mig och ledde mig till ett gästrum där jag kunde få sova över natten, hon la även fram en nattskjorta som jag kunde få låna eftersom jag fortfarande var halvnaken.

 

Klockan var 21.00 och det började bli mörkt, jag kände mig inte bekväm i huset efter vad som hade hänt, jag ville inte stanna kvar men jag ville inte gå härifrån ifall mannen fanns någonstans i närheten. Återigen yrde tankarna omkring i mitt huvud. Vad skulle jag göra? Skulle jag våga lita på den gamla tanten? Skulle jag springa härifrån så långt som möjligt eller kanske till och med gå tillbaka för att hjälpa ”killen”? Jag bestämde mig för att lämna huset. Jag var fortfarande i chock och var väldigt osäker på vem jag kunde lita på och om jag borde lita på någon alls. Jag gick nerför den långa trappen och precis när jag öppnade dörren så trillade en låda ner ifrån ingenstans. I lådan låg det 500 kronor utan att tänka tog jag snabbt pengarna och stoppade dom i fickan på nattskjortan sedan öppnade jag dörren försiktigt och smög ut.

 

Efter att jag traskat runt i skogen kom jag fram till en motorväg, det kom bilar efter bilar och jag funderade på hur jag skulle ta mig hem, jag hade ingen aning om vart jag var så jag kunde inte ringa efter en taxi, fast även ifall jag visste vart jag befann mig så skulle jag inte kunna ringa någon taxi utan en mobiltelefon. Jag fick syn på en lastbilschaufför som hade tagit en piss paus, jag ropade på honom ”DU” skrek jag. Lastbilschauffören vände sig om och gav mig en konstig blick som svar fick jag ett otrevligt ”Vad vill du ?” jag började gå mot honom och när jag var framme vid lastbilen så hörde jag mig själv fråga om jag kunde åka med. Jag hade aldrig liftat förut och trodde aldrig att jag skulle göra nåt sånt. Men vad kunde bli värre än det som redan hade hänt? Jag visste inte vad mannen kunde ha gjort om jag inte hade lyckats ta mig ut från det där rummet, eller vad som skulle kunna hänt hos tanten. Lastbilschauffören öppnade upp dörrarna där bak till lasten, han hjälpte mig upp och när jag hade satt mig på en låda gjord av trä stängde han dörrarna, Det blev kolsvart där inne och jag fick en obehaglig känsla i magen. Motorn startade och jag kände att lastbilen började åka.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: