2014-08-31
02:04:10

02:04


Har inte så jättemycket att berätta för er få läsare som faktiskt kollar in här förutom att jag färgat håret igen, jag vet.. igen. Hade rött hår i en vecka sen var det i med blekning och nyfärg. Sen skolan började så har jag knappt varit där pga av den här jävla förkylningen (som börjar bli bättre) men istället för den så har jag gått runt med smärta i rygg och mage. 

Igår hade jag och albin 5 månader, tiden går alldeles för fort. Och idag har jag varit barnvakt åt en väns barn och ska va det några timmar imorgon också. På måndag och veckan ut så blir det inte att undvika köket, febern ska inte återkomma och förkylningen ska då fan inte få ta om på mig. Ska samtidigt när jag känner mig helt frisk ta tag i gymmet igen för nu har det dragit för mycket pengar för att inte ens gå dit. Hur som helst ska återgå till att kolla på mitt inredningsprogram. Hoppas ni har det bra! 
2014-08-24
14:24:35

Söndag

Jag har varit sjuk sen någon/några veckor tillbaka, det började med lätt förkylning som övergick till förkylning plus bihåleinflammation eller något. Är på bättringsvägen men är fortfarande inte helt okej. Självklart har jag smittat ner Albin så båda har mått skit den här helgen. Knaprat värktabletter, sniffat nässprej och käkat halstabletter. Hur som helst, när som helst så ska jag hoppa in i en dusch och senare idag står det att laga kyckling på schemat (albin som ville ha det) och jag har faktiskt för mig att kyckling ska vara bra när man är sjuk. Det jag ville komma fram till med detta inlägg är att det suger så jävla hårt att bli sjuk precis när skolan börjar. Har liksom redan sjukanmält mig och skolan har hållt på i två dagar. Skönt att jag har en extra vilodag iallafall, på måndag har jag inga lektioner så tills på tisdag ska jag se till att vara helt frisk! 

2014-08-21
12:24:51

Torsdag

Klarat mig igenom första dagen av skolan med en helvetsförkylning. Har haft svårt att sova inatt också, var själv varm fast kände mig jättefrusen, albin värmde upp sängen han med, jag försökte somna när blixtrandet utanför fönstret sken upp hela rummet sen vaknade jag av både regn och smällar. Var trött och stängde av larmet imorse och lyckades ändå inte försova mig. Duktigt. Har inte gjort något värt i skolan idag förutom att få en massa information där hälften bestod av sånt man redan hört minst en eller två gånger. Har en jävla lång torsdag som kommer bestå utav en kurs som börjar halv fyra och slutat halv sju. Hoppas fan att den är rolig eller åtminstone intressant. 
2014-08-19
19:10:47

Tisdag


Såhär blev håret direkt efter att jag färgade rött/mahognybrun. Nu efter två tvättar har en del av färgen försvunnit som det alltid gör med röd hårfärg. Men eftersom mamma också alltid kör på rött så har vi beställt en färgbomb tillsammans. Googlade lite då det finns två färgbomber att välja mellan och kom in på adaras.se en blogg där en tjej la upp denna bild. Hoppas mitt hår kan få en rödare ton men samtidigt hålla sig lite brunaktigt också. 
Förövrigt så har jag gjort bort mig, sov till lite över fem idag och tyckte att det var okej tills jag kom på att det inte alls är onsdag utan tisdag. Var helt inställd på att jag skulle börja skolan imorgon och att jag skulle dygna. Kommer få svårt att somna inatt igen och antagligen sova lika länge imorgon. Hur som helst jag får skylla mig själv. Nu ska jag och en trött albin slå på supernatural och senare ska jag steka potatis och köttbullar åt oss. Ha det! 
2014-08-16
19:54:00

Lördag

Ska jag vara helt ärlig så vet jag fan inte vad jag gör med mitt hår just nu, jag gick ifrån att vara brunett, så nära min naturliga som möjligt till en ombré som inte smälte så bra ihop med håret, till att bli gul, till att bli "naturligt" blond, till att köpa en färgbomb nummer 713 och gå till mörkblond/gyllenblond/halvt ljusbrun till NU mahogny rött.
 
Förövrigt så tänkte jag precis sätta mig på cykeln och cykla iväg till farmor där Albin varit i några timmar och hjälpt dom med en sak. Så skriver jag ett sms och hör sms signalen utanför mitt fönster, så när jag äntligen var klar med att spontan åka till maxi och köpa färg, färga håret och sedan skölja ur det så hann han komma hem, så det blev ingen cykeltur för mig idag. Skulle gymmat med tjejerna också som heller inte blev av. Så snart ska vi göra taccos och antingen äta det här hemma till supernatural eller så åker vi ner till rudskoga och tillagar det där och käkar ihop med hans päron. Hörs!
2014-08-14
23:02:06

TorsdagJag känner att jag är så off gällande bloggen och att blogga, asså det känns så jävla tråkigt bara! Jag har blogglust, den har inte försvunnit ännu, men att kunna skriva värda eller intressanta minnesvärda saker det är jag absolut sämst på just nu. De senaste dagarna från i måndags (tror jag) så har jag sovit bort halva dagarna, vaknat på morgonen och väckt Albin för att han skulle upp tidigt, sen har jag sovit när han kommit hem igen efter flera timmar.
 
Jag har en hel del tankar och förväntningar gällande vår lägenhet som förövrigt känns hur långt borta som helst, för min del så känns det som att vi inte kommer nå vart, vi har några väggar kvar att slipa och spackla, samt måla om, sen är det nytt golv och nytt kakel till köket.  Vi har fått lite problem på vägen som i sig gör så att vi inte kan göra klart allting i rätt tid därav kommer vi inte kunna flytta in det datumet vi först trodde men jag är så jävla sugen på att få allting färdigt, och bara packa ihop mitt och typ dra.
 
Tiden och detta sommarlov har gått ruskigt jävla fort, känns inte som man hunnit med att ens ta det lugnt och fått umgås och njuta utav solen ens en liten stund. Har inte ens gått runt och känt mig lite brun denna sommaren, Och om 6 dagar börjar skolan och jag ska nån gång i veckan som kommer ta tummen ur röven och försöka fixa mig ett helgjobb, för det lär verkligen behövas. Förövrigt när jag ändå snackar om jobb som leder till pengar, så har jag suttit i snart en timme och "internetshoppat" utan att köpa något, för här sitter jag och velar mellan ett par jeans som endast kostar 99kr, men mitt saldo på kortet lever sitt eget liv och visar att jag bara har drygt över hundringen kvar så istället började jag kolla inredningsbloggar därav kom jag på att min blogg också existerade. Nu blir det att gå ut och ta luft, sen ska jag kolla på någon serie tills albin kommer hem. Hoppas alla har det gött!
2014-08-06
02:04:56

Change


Sen jag bloggade sist, så har jag hunnit sagt hejdå till mitt bruna hår samt min ombré och vågade mig på att bleka och sedan färga håret "natural blond", det är tänkt att jag ska bli ljusbrun så oroa er inte för en blond get, haha. Hur som så har jag beställt en färgbomb som jag ska testa istället för att slita ännu mer med ytterligare en permanent färg. Förutom att jag ändrat hårfärg så har jag även fått mer bläck på kroppen, min andra tatuering är gjord och det fick bli en not vid foten. Jag är nöjd och det gjorde inte alls ont. Dagarna som är kvar utav sommarlovet kommer gå till att åka till Liseberg (nu på lördag) och att fortsätta med lägenheten samt träffa vänner och såklart umgås med hjärtat. Nu ska vi fortsätta kolla på supernatural och bara mysa. Ha det fint.