2014-02-15
11:32:25

"Kärlekens" dag


Min alla hjärtans dag eller "halloween" som jag sagt ett antal gånger spenderades ihop med Dafina babe. Jag hade fixat vin åt oss och så gick vi till maxi och köpte morotskaka och choklad. Under tiden maten höll på och tillagas så lyssnade vi på musik och drack första vin glaset, satt och snackade och hade det allmänt trevligt. Skulle ner mot stan en sväng och blev upphämtade av två killar och två tjejer vi aldrig snackat med förut, åkte runt några varv här och där i Kristinehamn och "spred kärlek till folk" haha! 

Tillbaka hem till mig för mer vindrickande och mer snack sen runt halv ett ett så lämnade vi mitt hus och skildes sedan åt. 

Trodde jag skulle känna av vinet mer idag än vad jag gör, huvudet brukar inte tycka om mina vinfyllor men nejdu jag mår bra! Ska in i en dusch snart och sedan hade jag tänkt att hjälpa mamma med maten och kolla på serier, för ikväll är vi på igen, blir dock sprit och inte vin. Hoppas alla hade en bra dag igår oavsett vem ni firade den med eller om ni bara var själva och hade det gött ändå. Ha det! 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: