2014-02-03
07:17:09

Måndag

Jag rent utsagt hatar att må såhär, jag hatar att vara jag ibland. Att vakna upp och känna sig frisk, inte ha ont någonstans, inte ha några bekymmer alls förutom att man kanske är morgontrött och hungrig så vill jag ha det. 

Jag vill bara krypa ur min kropp och lämna den någonstans. Är varm inuti men har ingen feber, ryggen värker, tårar rinner och har blivit förkyld på det. Missar ännu en måndag i skolan och imorgon har jag tid hos en sjukgymnast så jag missar delar utav dagen då också.

Jag har ställt frågan så många gånger när jag legat i sängen i mörkret och antingen gråtit eller tänkt att jag bara vill sova bort det mesta, vad har jag gjort som förtjänar att må såhär? Att gå med värk, att inte kunna använda min kropp utan att något knakar eller börja göra ont, att vakna med huvudvärk, att bli sjuk lätt eller åtminstone känna mig sjuk. Känns inte som att någon tar en seriöst varken på skolan eller vårdcentral/sjukhus. 

Och det hela blir inte lättare då mina jävla värden visar att de är bra, hur ska jag kunna få rätt hjälp utan att veta vad som är orsakan till allting? 


Postat av: ;)

provat benmärgen? ifall du har tunt med benmärg är det förmodligen det som gör att du mår så dåligt

2014-02-03 | 08:45:02
Postat av: Sanna

Jag håller med ovanstående. Kan vara benskörhet som påverkar ditt mående. I så fall skulle du behöva extra kalk-tillskott som benet behöver för att kunna byggas upp osv. Detta finns i både tablettform och pulverform.

2014-02-03 | 09:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: