2014-11-13
18:23:40

Uppdaterat

Jag vet inte ens hur jag ska börja det här inlägget. Det har varit så himla mycket den här veckan. I måndags började vi flytta de stora grejerna ur mitt rum såsom säng och tv och hade det mysigt på kvällen när iallafall det stod på plats, käkade Pizza och kollade på Paradise hotel. Sen efter den kvällen har det bara varit stress med flyttkartonger, påsar, grejer EXAKT överallt och ett plus på det hela så ville min rygg vara med och ställa till det också. Har fått konstaterat att jag är överrörlig och enligt någon sida på internet så kan man få ont i leder pga av det men jag håller fast vid att det säkert beror på något annat också. Här i veckan var jag på maxi och skulle hämta ut ett par receptbelagda tabletter som läkaren i fredags sa åt mig att han skulle skriva ut, så har han inte ens gjort det, köpte de som är receptfria men som inte är lika starka och jag tror inte ens att dom hjälper. Förövrigt så har jag inte varit i skolan på nästintill hela veckan och det suger, verkligen! har så jävla mycket att göra nu känns det som. Hur som helst i mitt tidigare inlägg skrev jag att jag såg fram emot den här veckan och dagen jag fortfarande ser fram emot är imorgon, vi ska fira Hannah som fyllt arton och då ska vi samlas hos mig, laga mat, snacka skit, spela spel umgås och ta några drinkar innan vi drar vidare till bells. 
 
Nog skrivet och uppdaterat här, ska snart öppna upp samhällsboken och försöka skriva en uppsats om hur Sverige styrs med mina egna ord men först ska jag ut och få frisk luft. Hörs!
2014-11-10
04:11:00

Söndag natt

 
Den här helgen susade förbi fort som bara fan. I fredags var jag i lägenheten och hade dafina som sällskap, var där till tjugo i tre på natten och målade hela jävla hallen, så nu har även den sin egna lilla färgklick. Igår natt valde jag att hänga med älskling till jobbet, vilket innebär att åka lastbil. Med mig hade jag Fifty shades of grey boken som tidsfördriv och jag kan säga att tiden måste gått fort för 295 sidor lyckades jag läsa. Vi kom hem runt nio imorse och sov bort hela dagen. Halv elva förut ikväll åkte han iväg på jobb igen och jag la mig och sov ytterligare två timmar, hur kunde jag ens somna? hur fan kunde jag vara trött? Hur som helst pga av att jag sovit så himla mycket idag så är jag hur pigg som helst nu, har duschat och fixat mitt hår redan nu så funderar på att faktiskt vara vaken till skolan börjar och försöka hålla mig vaken tills ikväll så dygnet ställs rätt igen. Har inte så mycket mer att tillägga förutom att jag ska fortsätta läsa och att jag ser fram emot veckan som kommer! 
2014-11-07
02:23:35

Torsdag

Har varit en riktigt otursdag idag, känns som de mesta gått emot mig faktiskt. Vaknade inatt runt två as klarvaken, tänkte att jag kunde plugga lite inför provet jag skulle haft imorse, då hade inte mina anteckningar sparats så fick googla och försöka skriva om. Lektionen jag skulle göra provet på började såklart halv nio och jag vaknade vid elva och hade alltså sovit bort den lektionen. På mattelektionen bröt jag ihop pga att jag inte förstår ett skit, känner mig seriöst totalt värdelös och som om jag vore den dummaste personen på hela den här planeten, hur fan kan tal, siffor, räkneregler osv vara så förbannat jävla svårt? Efter den lektionen gick jag hem till becca en stund väl där lägger min touchpad på datorn av och fungerar fortfarande inte. SEN när jag ska försöka fixa det genom att ta ur batteriet så den dör helt och sen sätta i det igen så blev skärmen totalt svart och fläkten började surra. Lät den va en stund så funkade det sen igen förutom touchpaden då. Inte nog med detta så råkar jag dra ner en lampa i lägenheten så den slutade lysa. Och nu sitter jag här i sängen och ska snart ta i jordnötsolja i håret, göra mackor och krypa ner i sängen framför en serie så hoppas inget mer kan gå fel. Imorgon har jag läkartid och jag hoppas verkligen att mina humörsvängningar låter mig vara samlad och inte börja tjuta som en treåring när jag ska berätta om hur jag mår i kroppen. Anyway olja och mackor väntar. Hadeeee
2014-11-05
20:13:00

Tid.

Tiden har gått så jävla fort även om väntan emellanåt har känts lång. På tisdag den 11 november 2014 ska jag och Albin flytta in till våran egen lägenhet tillsammans, tycker det är så kul att för ett år sedan så skrev jag på ask "jag vill flytta hemifrån till en egen lägenhet (kommer dock inte hända år 2014)", just det där som står inom parantesen tycker jag är så roligt eftersom jag då inte visste att jag skulle träffa Albin, och att vi skulle bli mer än vänner, att åtta månader tillsammans skulle gå superfort och att vi skulle hitta en mysig tvåa som ligger nära till det mesta. Jag har haft fullt upp i huvudet idag med tanke på flyttdatumet, har försökt få bort så mycket som möjligt ur rummet så nu snart börjar mitt gamla rum kännas tomt, Glömde totalt bort att jag hade prov att komplettera imorgon pga av att jag är så jävla taggad på flytta och det är typ det enda jag tänker på just nu. För tillfället sitter jag i våran soffa i vardagsrummet medan pappa och Albin är igång och lägger fiberväv i hallen, imorgon ska den målas sen är vi good to go med att ordna allt smått därefter.