2015-08-21
19:31:12

FredagDen här veckan har gått väldigt fort och skolan är igång igen och under denna vecka så har jag fått en fin bränna som väger upp alla dagar då jag inte varit i solen under livet. Annars då? jag är forfarande sjuk och har varit borta två dagar ifrån skolan,  skärpning i fortsättningen nu när kurserna drar igång på riktigt. Igår jobbade jag ett 5 timmars pass efter skolan och idag har jag umgåtts med Becca och senare grillat med familjen. 

Kvällen kommer bestå utav filmmys med Becca men innan det ska jag städa  lite och vara en snäll flickvän och droppa av kuddar till Albin och Pontus som ska lana hela helgen. Hoppas alla får en trevlig helg. Ha det!
2015-08-06
23:45:03

Almost Friday
Usch för kasst immunförsvar, jag som trodde att det hade blivit bättre, men det är klart så fort man mår bra och tror att man är superwoman det är då kroppen bestämmer sig för att säga fuck you och biter en i arslet, det jag vill komma fram till är att jag börjar bli förkyld. Svettas och fryser i intervaller, hostar och känner mig slö.

Har jobbat två 9 timmars pass igår och idag på sannagården, och denna gång vaknade jag inte förvirrad upp på en stol , svimmade första dagen då jag skulle gå bredvid förra veckan så vilade upp mig och tog nya tag denna vecka. Har inte gått upp så tidigt nån dag på hela sommaren och heller inte sovit så lite. Körde 9 timmar med drygt 2 timmars sömn och sisådär 4 koppar kaffe tills klockan slog fyra och jag fick gå hem. Just nu ligger jag i sängen och hostar så  det skär i halsen, funderar på att dricka en kopp te och ta ett bad sen blir det glass och lite serietittande med min fina. 

Annars har jag hunnit sola, träffa Mammi och Pappi, druckit ännu mer kaffe, umgåtts med Becca och pysslat med en möbel i köket. Ha det fint!
2015-08-02
03:47:10

Så bra kväll


Igår kväll kollade jag och Becca på filmer i hennes lägenhet trots att alla möbler inte fanns på plats, vi byggde ihop en egen soffa av kuddar och ställde tvn på en vinglaskartong, helt fungerade tv bänk, gäller bara att vara kreativ alltså! 

Idag vaknade jag av att den jäveln ringde och väckte mig, en kvart senare stod hon parkerad utanför min dörr och vi drog iväg till lägenheten, vi har suttit och babblat och druckit kaffe , handlat och plockat upp och gjort iordning, senare på kvällen väntades det vindrickande och tjejmys, drack vin i de största vinglasen fancy fancy. Kvällen var riktigt välbehövlig och efter något glas vin, ett nerladdat fest spel så var inte skrattanfallen långt borta, har inte skrattat så magen vikit sig eller så att jag knappt kan andas på länge så denna kväll var riktigt bra och är något jag kommer lägga på minnet från denna icke varma sommar. Till sist vill jag bara säga att jag är både glad och tacksam över att ha mina vänner som aldrig förändras trots att tiden går och man inte hinner ses lika mycket som förr.