2015-08-06
23:45:03

Almost Friday
Usch för kasst immunförsvar, jag som trodde att det hade blivit bättre, men det är klart så fort man mår bra och tror att man är superwoman det är då kroppen bestämmer sig för att säga fuck you och biter en i arslet, det jag vill komma fram till är att jag börjar bli förkyld. Svettas och fryser i intervaller, hostar och känner mig slö.

Har jobbat två 9 timmars pass igår och idag på sannagården, och denna gång vaknade jag inte förvirrad upp på en stol , svimmade första dagen då jag skulle gå bredvid förra veckan så vilade upp mig och tog nya tag denna vecka. Har inte gått upp så tidigt nån dag på hela sommaren och heller inte sovit så lite. Körde 9 timmar med drygt 2 timmars sömn och sisådär 4 koppar kaffe tills klockan slog fyra och jag fick gå hem. Just nu ligger jag i sängen och hostar så  det skär i halsen, funderar på att dricka en kopp te och ta ett bad sen blir det glass och lite serietittande med min fina. 

Annars har jag hunnit sola, träffa Mammi och Pappi, druckit ännu mer kaffe, umgåtts med Becca och pysslat med en möbel i köket. Ha det fint!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: