2015-12-15
18:03:23

Today is a good day to have a good day.

 
Gud jag vet inte hur jag ska börja, har så mycket tankar som jag vill få ner till vettiga meningar. Men det känns som att de mesta fastnar där uppe. Under den senaste tiden har jag känt mig som en levande berg och dalbana slash en halvdöd ledsen/irriterad/känslig zombie. Jag har haft brist på motivation, när det gäller skolan, att ta tag i mitt välmående, till och med att bry sig om hur jag ser ut. Vissa dagar när jag vaknade så fanns det inte ens någon anledning att kliva ur sängen, alarmet ringde och jag hörde det för på något sätt så stängde mina händer bestämt av det oavsett vaket eller sovande tillstånd. Att ens ha den tankegången känns väldig mörk? Åtminstone för mig för den där "depressionskänslan" kom som en chock. Jag kunde vara glad och må helt okej och nästa dag så kunde jag sova i över tio timmar, samt ta åt mig utav kommentarer och falla i gråt från ingenstans och jag är inte den som tar åt mig om jag inte bör ta åt mig. Detta jag precis beskrev, de hände för bara någon vecka sedan och redan nu så mår jag mycket bättre, har till och med gått iväg till skolan och försökt släppa på alla måsten och allt jag vill göra, för jag räcker inte till, inte när allt ska ske på en och samma gång. Och vet ni vad? jag har inte lika ont längre, många tankar kring stress och värk har flygit runt i mitt huvud, och jag har ställt mig frågan "Är jag stressad?" men hela tiden intalat mig att "nej det är du inte, för du gör inte så mycket ändå" men tydligen så har det nog varit mycket på sistone och det räckte för att jag skulle må så som jag gjorde. 
 
Hur som helst ska inte sitta och dalta mina dåliga dagar trots att det är tillåtet att ha såna, det jag tänkte komma fram till är att jag är så taggad för ikväll, och jag hoppas så innerligt att jag inte kommer må dåligt av att gå på ett kicknbox pass med bästis. För jag tycker det är så förbannat jävla roligt! och jag har bestämt mig att jag inte ska gå runt och vara rädd för att göra saker som jag mår bra utav bara för att det KAN leda till att jag får ont som i sin tur leder till att jag sätter hinder för vad jag kan göra och inte göra på grund utav rädsla. Satt förresten och kollade tillbaka på bilder här om dagen och även idag, så bjuder på en gammal bild, vill få tillbaka en smidig och stark kropp och kanske slippa ta en jädrans massa tabletter för att må bra! Avslutar detta med att säga att just nu mår jag toppen och jag hoppas jag det stannar så. Ha det gött!
2015-12-01
06:22:00

Börjar dagen tidigt

Denna morgon kommer vara väldigt annorlunda till skillnad från andra mornar. Det är inte ofta jag vaknar och inte kan somna om igen pga av att jag är pigg. Jag skulle kunna sova en hel dag om jag väl fick, och ändå inte vara pigg. Men nu idag på första andvent kunde jag banne mig inte somna om när pojkvännen gick utanför dörren. Istället väljer jag att ta vara på tiden jag är pigg och hyfsat fokuserad, för det är inte ofta jag har varken ork eller motivation till att dra mig ur sängen när jag är sådär helvetes trött och stel. Jag har redan slängt i första maskinen tvätt vilket fick bli alla sängkläder, sen ska jag slänga i en till nu på morgonen medan resten får vänta tills senare. Frukost har jag fått i mig och snart ska jag ta tag i disken så att det finns arbetsyta i eftermiddag då pappa ska montera ett nytt bänkskåp och ställa dit den nya spisen jag fyndade i veckan! Äntligen får jag en spis med häll! åh vad det ska bli bra! Sen då? jag ska försöka plugga lite och få ihop några stycken i åtminstone en utav mina texter. Sen sitter jag och funderar på hur jag ska göra med min frånvaro när det gäller min psykologi kurs, det lutar starkt mot att jag hoppar av den så jag kan lägga fokus på de andra ämnena, så får jag helt enkelt ta igen den nästa år då det är en 50 poängskurs och håller endast på en termin. Önskar alla en trevlig första advent!