2015-02-19
20:04:00

Torsdag

 
Jag och förändringar gällande mitt förbannade hår. Jag tyckte bättre om det här än det jag har nu, tror inte jag trivs så toppenbra i jätte och jag menar jätteblont hår. Om någon har något tips när det gäller att gå från ljusblond till mörkblond/askblondbrun alternativ någon fins ljusbrun färg, hojta till!
 
Imorse stressade jag mig iväg till Christinateatern, kom upp ur sängen för en gångs skull, mådde till och med bra. Såg tvåorna och treornas musikal, vissa fövånade mig faktiskt över hur de levde sig in i sina roller. Vilket jag tycker är bra gjort, jag själv har noll scenspråk och även noll inlevelse. Gick hem när den var slut och stekte pannkakor -  för helvete vad jag var hungrig då jag endast gjorde iordning två mackor imorse, åt halva och slängde den andra. Slog mig ner i soffan bredvid min älskling och så börjar min mage protestera med värk, så kunde jag äta mina förbannade pannkakor? Nej. Efter det ville jag inte röra mig ur soffan där jag låg i fosterställning så låg kvar så tills jag förflyttade mig till sängen och somnade. 
 
Vaknade för lite mer än en timme sen med huvudvärk som blir värre om jag lyfter upp armarna, känns as skumt. Sitter återigen i soffan och väntar på Albin som ska plocka upp mig så vi får åka upp till donken och köpa fettismat, är så hungrig så det känns som jag skulle kunna äta en stor megameny utav nånting x2. Hur som helst imorgon är det fredag vilket innebär helg och lov. Ska umgås med mina tjejer på kvällen och på lovet så ska jag ta tummen ur röven och börja plugga ikapp det jag kan på min egen hand, om det finns något att plugga ikapp på förutom den där föbannade matten. Sen ska vi börja packa ner lägenheten och allt som finns i, få besked och nycklar till den nya, så jag kan börja måla vardagsrum + sovrum, sen om exakt 10 dagar så sker vår flytt. Tycker både det är jobbigt samtidigt som jag ser fram emot det. 
2015-02-17
16:00:00

Complaining

Att var förkyld med värk i kroppen och feber fån och till  räckte tydligen inte, huvudvärk och mensvärk var man tvungen att ha också. Stökig lägenhet och tomt kylskåp, ingen ork till att varken städa eller börja packa ner lägenheten i kartonger. Det här suger. Igår var jag inne på Nellys hemsida och hittade lite nytt som jag så gärna skulle vilja ha i garderoben, men det verkar ju vara omöligt att få ett deltidsjobb här i stan som sedan kan ge mig lite extra pengar. Studiebidraget är inte så mycket att leva på direkt. 
2015-02-09
15:11:31

15:11

Den här veckan skulle börjat bra hade jag tänkt, jag skulle gått iväg till skolan och varit med på min samhällslektion som är ett måste att va med på, men tydligen så ringde inte mitt alarm och jag vaknade när klockan var halv två, halv två!? seriöst. Har suttit och läst om Ekonomi som vi hade prov på förra veckan och ska fortsätta med det när jag tagit hand om köket och plockat i en maskin. Mår seriöst dåligt eftersom det känns som att jag missar hur mycket som helst. Men det är bara att försöka ta igen allt och sen försöka hänga med istället. 
2015-02-02
22:10:09

Prioriteringar

Plugg har stått på schemat i de senaste två dagarna och har jag slagit upp samhällsboken någon gång under de senaste 48 timmarna tror ni? svaret är nej. Imorse gick jag inte ens iväg till skolan pga av huvudvärk, börjar fundera på om jag har nerver som klämmer i nacken som är problemet till huvudvärken. Vid klockan ett klev jag ur sängen och strax därefter fick jag skjuts till becca, väl där satt vi och snackade och lagade mat. Ringde mammi, eller försökte få tag i henne hur länge som helst för att få skjuts hem till dem och måla klart de förbannade jävla dörrarna som ska upp i den här förbannade lägenheten. När jag till slut fick tag i henne så började jag inte ens måla dörrarna förens efter en lång dusch med inpackning, sen tänkte jag att ja men jag pluggar när jag kommer hem vilket blev nyss (runt tio). För innan jag kom hem så hälsade jag och Albin på Elinne och stannade kvar där ett tag och snackade ännu mer. Jag kommer ångra mig så jävla mycket när jag sitter med provet framför mig på onsdag för nu tänker jag heller inte röra den där boken utan kolla på en serie som jag redan sett en gång. Vad är det för fel på mig?