2015-01-21
10:54:48

Vinrött

 
Idag fick mina vinröda jeans åka på.
Hade en bra morgon och med hjälp av kaffe känns det som om resten utav dagen också kommer bli bra, dvs jag känner mig inte alls trött. Skulle slutat redan vid elva idag om inte vi fått en schema ändring, så jag stannar kvar och käkar sen ska jag och Albin på en lägenhetsvisning och sen är det tillbaka till en samhällslektion. 
 
Vi kanske drar oss mot Karlstad senare idag också, vilket också känns bra ifall vi nu väljer att dra dit. Vi båda känner att det är så förbannat jävla trist att bara vara hemma.
 
Jag får tidig helg också då vi jobbat in fredagslektionen idag, och i helgen ska jag se till att träffa mina tjejer då det känns som om det var hundra år sen. Ha det!
2015-01-18
21:01:25

Stocksund

 
 
Gud vad jag känner mig trött, eller så är det bara att jag är både rastlös och uttråkad. Sitter i soffan och har letat efter en ny snygg soffa samt ett plånboksskal till phonen, nu när jag bytt mobil får jag aldrig med mig något annat än just den, förut hade jag leg,bankomatkort och till och med gymkortet med mig vart jag än gick. Hur som imorgon kommer en hit för att förhoppningsvis köpa vårat soffbord så vi blir av med det, ska besöka Ikea när jag har fått pengar och köpa ett nytt och imorgon ska vi även kolla på en lägenhet. Hoppas förövrigt att tiden bara springer iväg tills april månad börjar. 
2015-01-12
08:05:59

Hur fint?

 
Här sitter jag med en kaffekopp och kollar pinterest, inredning som vanligt och under tiden så snöar det utan för fönstret. Har hittat en bild på en hall som jag verkligen föll för, jag vet inte vad som får mig att tycka att detta är så fint, eller vad det är för speciellt intryck bilden ger men jag måste bara säga att jag total diggar den. Speglarna finns att köpa på Ikea paketvis (5st) för 129kr.
2015-01-12
02:27:00

Hemma hos päronen

Sitter nu i en säng hemma hos mamma och pappa i rummet intill mitt gamla, fick iden och tanken om att sätta mig på cyklen och åka hit sent på kvällen och det gick fort för helt från ingenstans så hade jag slängt ihop en väska med sängkläder, datorn och lite smått som jag behöver ha med mig till skolan imorgon. Jag cyklade också hit med en handduk på hvuudet och en handduk som kroppen var invirrad i, vilket inte var så kul. Hur som helst så känns det jätteskumt att vara hemma igen, och dessutom att få sova i det här rummet (tänkte skriva ett annat ord för rummet som de närmsta skulle fattat medan ni andra skulle bara tänka what the fuck så skippar det). Klockan närmar sig halv tre och jag är inte ett dugg trött, har som tur med mig min bok och så finns ju alltid netflix, får se vilket som passar bäst som tidsfödriv. Godnatt
2015-01-10
07:01:18

Utdrag

Egentligen är det så himla läskigt men samtidigt så otroligt skönt att känna en sån dragningskraft till en annan människa, att man vill vara med varandra nästan hela tiden, att man till och med kan längta efter att få ha personen man gett sitt hjärta till i sin famn. En så liten gest som en puss på kinden eller på handen kan betyda så otroligt mycket, och att man kan bli så glad och känna sig trygg av att höra sin älskades röst. Att några ord från personen som betyder mest i hela universum kan sätta ett sånt där fånigt leende på läpparna som man sedan kommer på sig själv med som resulterar till att man ler ännu mer.
 
Ett utrag ifrån min personliga blogg. Och med det publicerat här säger jag godnatt.
2015-01-10
02:47:27

+

"Nytt år med nya möjligheter" ja det kan man ju verkligen säga. Tvåtusenfemton startatade med det dåliga först vilket jag säkert kommer vara tacksam över när dessa 365 dagar har gått och vi är inne på tvåtusensexton, som förövrigt kändes as skumt att skriva. Under mitt jullov har jag fått uppleva ännu en förkylning och annat trubbel som jag absolut inte hade räknat med, känns iallafall som att det inte kan bli värre och att det bara kan bli bättre, så nu tänker jag positivt och hoppas på det bästa. Anledningen till att jag verkar vara så hemlighetsfull här i bloggen är för att detta inlägg mest är tillägnat mig själv. Som jag skrivit förr, jag bloggar för min egen skull men även ganska så öppet för er som finner bloggen något intressant.
 
På tal om något helt annat så har jag träffat becca en stund nu på kvällen och bara pratat ut, skrattat, tagit en cigg och kollat inredning på pinterest, den appen har jag fattat jädrigt bra tycke för. Har förövrigt en pizza i kylskåpet som snart ska få åka in i micron och så ska jag slå på en film och vänta på att Albin ska ringa upp. Hoppas alla får en trevlig helg!
2015-01-06
01:28:00

2015


Det var inte igår jag skrev nånting här sist. Veckorna och dagarna som detta jullov har bestått utav har gått så förbannat fort. Jag firade iallafall in det nya året med en hel del trevliga människor och kan där med säga att jag hade en trevlig nyår, trots en hel del alkohol och ett glas för mycket här och där.

Som avslut på detta lov ska vi ha en tjejkväll imorgon, en välbehövlig sådan då vi inte träffats så mycket på senaste tiden. Dagen innan skolan börjar ska jag även möta upp farmor och gå en sväng på stan samt färga mitt hår. Var på maxi förut och köpte en ljusbrun färg. Ombre för fjärde gången och jag ger mig inte förens jag är nöjd. God vad fan håller jag på med? Tänk om det blir sikt fult!