2015-06-30
18:55:45

18:55

 
Äntligen så slipper jag gips och kan vara tillgänglig för jobb så fort rörligheten och styrkan har tränats upp. Tänker inte dra historien om varför jag fick en fraktur från början då den egentligen är ganska så pinsam, men hur som haver så kom jag undan gipset rätt fort. Gick utan gips och utan vetsap om att jag hade en fraktur i 6 dagar sen fick jag gips i en vecka, återbesök veckan efter och bytte gips, hade det gipset i ca 4-5 dagar och idag fick jag konstaterat att allt ser bra ut och att jag inte behöver omgipsas så det är bara att träna rörelsen i fingret sen ska jag fan jobba in pengar! Imorgon ska jag och några vänner (vet inte vilka vi blir än) åka till Lanna badgruva och sola och bada och bara ha det gött. Måste känns riktigt skönt för becca som jobbar arslet av sig varje dag. Snart blir jag även upphämtad utav henne så ska vi ut till skärgården och ta första doppet, varje gång vi åkt ut till skärgården så har vi alltid fegat ut eftersom vattnet är så ruskigt kallt. Kommer säkert resultera i att vi buttar i varandra.
2015-06-26
14:17:43

InstabilderKänns som om det var år sen jag yttrande mig något här, har inte orkat skriva något pga av mitt gips, gör exakt allt med vänstern men nu är det borta för en liten stund då det har gått sönder. Jag ville väl mest lägga ut lite bilder som de flesta sett på insta och tala om att jag lever. 
2015-06-07
23:49:00

Johanna och Filip

 
 
Hejsan hoppsan nu är studenten och balen över för i år, grattis till er alla som nu tagit studenten och går vidare ut i arbetslivet! Jag var och firade mina kära tjejer som nu gått ur gymnasiet, sen fick jag även äran att fota fina Johanna och hennes baldejt Filip innan de gick in på harrys. Har suttit och redigerat och valt ut de bilder jag tyckte mest om, och lite besviken är jag på mig själv eller kameran som inte gav full skärpa på alla bilder, men överlag så är dom fina i vilket fall, jag menar bara titta på dom, något som är lite synd är att man sällan är så uppklädd som man just är när det dags för bal. Har precis skapat ett flickr konto där ni kan se resten utav bilderna. Nu ska jag och pojkvännen laga mat, jag är handikappad för tillfället då jag var dum och slog sönder mitt lillfinger i helgen. Hörs!