2015-03-28
18:44:06

Energilös

Denna förkylning har inte ens slagit ut till fullo då jag vet mycket väl att de två kommande veckorna kommer att bli värre. Och det känns som om nånting inom mig slukar all energi jag har. Jag har värmevågor som skiftar från att vara varm och att frysa stup i kvarten. Känns så jävla tråkigt att aldrig få vara på toppen och bra 100% bra. När jag blir sjuk eller får sådär ont i hela kroppen ut i leder och samtidigt feber så slukas alla positiva tankar och blir istället en stor negativ. Stressen ökar över alla krav och måsten som jag inte kan göra. Och vad kan jag göra åt saken? Ingenting mer än att försöka kämpa mig igenom den här jävla skiten. 
2015-03-25
14:48:40

Dumt val

Det dummaste jag kunde göra var nog att tacka ja till att hoppa in för en på jobbet igår, det gick bra och jobba förutom att det gjorde ont i varenda steg jag tog, men det är inte det som är problemet. Här i veckan för två dagar sen så mådde jag as dåligt, det var as kasst väder och igår mådde jag lite sådär, det var fram och tillbaka med hur jag mådde och hurmöret det gick i vågor, vi hade tänkt att åka till ikea när jobbsmset pep till i mobilen, sa att jag kunde ta mig dit en halv timme efter tiden som stod i smset alltså 18:00. Det blev inget ikea för oss då Albins bil vägrade starta och jag rent utav hatar bilar som krånglar med nånting, efter det som hände i daftö. Humöret skönk och sen skulle jag jobba på det. Gick till stationen för att ta bussen hem runt elva, kollade självklart fel så bussen går 00:15 och under den timmen blev jag seriöst tokförkyld. Kände mig redan halvsjuk innan men inatt så har jag legat helt naken och svettats i rummet, och svettningar kan jag väl stå ut med, men när kroppen ska protestera så det stör sömnen, nej tack! 
2015-03-05
15:06:56

Inspiration och ideér

 
 
Inatt gick jag från att vara trött till att nästan somna till att vara pigg, trött och sen pigg. Somnade runt åtta imorse och vaknade av Albins alarm vid elva. Hade fått ett sms som jag blev riktigt förvånad över. Fick förfrågan om att jobba imorgon och lördag, och efter lite tänkade så svarade jag ja. Så får försöka måla så mycket som möjligt i lägenheten idag och förmodligen på förmidaggen på lördag. Nycklarna har vi fått och nästa helg är inflyttningsdatumet satt. Har precis blivit färdig med vårat nya köksbord som jag fyndade på loppis, 200 kr med tuschpenne sträck lite här och var, efter lite slipning, lasyr och olja så är det som nytt och det ser skit snyggt ut!
Har också kollat upp vad jag behöver för att bygga en egen sänggavel och ska nu bara prata ihop mig med pappa eftersom han ska hjälpa mig. Har sån jävla inspiration och motivation till att få till en snygg lägenhet så det är sjukt. I kollaget ovan ser ni några av mina ideer till både sovrum och kök.
 
Annars då? jag sitter hemma hos mamma och pappa har precis ätit, åkte hit och lagade mat och åt mamma och bror så mamma för en gångs skull slapp stå i köket och laga mat åt alla andra. Har egentligen en lektion att gå på just nu, men den här mensvärken eller vad det nu är bara smärtar i hela magen, och värktabletter fungerar inte. Är trött på min pstav om det är den som är boven. Varför kan man inte bara få slippa mens och preventivmedel?
2015-03-02
10:14:07

10;14

 
Nu var detta lov slut och skolan ska tas mer på allvar. Har inte gjort så mycket under lovet förutom att vara förkyld, slappat, städat och plockat i lägenheten, varit på en student fest och träffat "gamla" vänner, såna man inte pratar med varje dag vilket var hur trevligt som helst. Har också varit i Stockholm och även jobbat en kväll på Scandic hotel i restaurangen i Karlstad, och som avslut slipade jag vårat köksbord igår, ont i hela kroppen efter arbetspasset plus dålig sömn. Har fått dåligt med sömn idag också, men jag tog mig till skolan yey! Väntar på att cafeterian ska öppna så jag kan smita iväg och köpa en kaffe. Om en timme besiktas vår nya lägenhet och vi får nycklarna, så denna vecka kommer det ske ännu mer plock och nedmontering av möbler. Helgen som kommer består förhoppningsvis utav flytt. Ha det!