2015-05-25
18:25:00

Done

 
Jag har en sån konstig känsla i magen, jag har precis blivit klar med min uppsats i samhällen, och jag tyckte att det var både roligt att läsa om lag och rätt och att sammanfatta tio sidor ur boken i en uppsats, är det något fel på mig eller? Alla andra som jag umgås med både de som tar studenten eller som går andra året som även studerar samhäll har eller har haft så otroligt många uppgifter, uppsatser och prov och jag känner att jag vill ha mer uppsatser och uppgifter att skriva. Hur sjukt är inte det? kanske beror på att jag har så mycket håltimmar och inte läser några intressanta ämnen som handlar om att man ska skriva mycket. Lär säkert bli mer efter sommaren. Känns iallafall jätteskönt att vara klar med detta samt min portfolio som jag ska redovisa imorgon. 
 
Nu ska jag ut i tvättstugan och slänga i en ny maskin sen hänga tvätt. Väntar på att pojkvännen ska komma hem trött och sliten efter jobbet också. Ha det!
2015-05-25
12:47:00

Måndag

 
Jag tror det är dags att skaffa en ny väckarklocka, mobilen känns inte som det bästa alternativet längre. Har nämligen fått en ny medicin att testa för att slippa gå runt med värk, har fått utskrivet Saroten som faktiskt får mig att sova bättre, nästan lite för bra med tanke på att jag försov mig imorse eftersom jag inte vaknade utav larmet. Det känns skönt att kunna sova men att missa nästsista veckan av skolan är inte lika skönt, borde gått upp när jag vakna istället för att sova mer. Ska iallafall ta tag i lite skolarbeten hemifrån och käka lite mat. Väntar på svar om jobb ikväll också, och blir det inget jobbpass så ska jag ägna kvällen i tvättstugan, as kul.. eller inte. 
2015-05-20
17:48:00

Onsdag

Kan inte sätta ord på vad det är med den här dagen, imorse vaknade jag och mådde okej, lite små ont i halsen men fortfarande okej. Gick och gjorde två delar i mattenationella, gick förövrigt skit för min del. Efter lunchen hängde jag med becca till Bilskolan och väl där så börjar min mage att protestera med smärta, det var jobbigt att stå, gå och sitta. Vi lyckades iallafall traska hem till mig där jag la mig i sängen med en vetekudde på magen, och när becca drog tillbaka till skolan valde jag att stanna hemma och försöka bada bort värken. Tur nog så försvann den så smånigom så nu har jag inte ont längre, men nu känner jag mig as förkyld istället och inte nog med det så har jag haft ryckningar över högra ögat mer eller mindre hela dagen. 
 
Nyss försökte jag få upp pojkvännen som ligger och sover, trött efter jobbet. Går inte att väcka honom utan jag försökte hålla en konversation med en sovande albin som bara resulterade till att han snackade massa bajs typ som. 
 
- Hur gör vi?
- Alla fick en sån här.. hur ska man säga det? en bitchslap på handflatan.
- Vad fan snackar du om?
- Äh det går inte att förklara för dig.
 
Har iallafall planer för kvällen, ska försöka knåpa ihop något i matväg eller få liv i älsklingen så vi kan åka och köpa något, annars ska jag hem till syrran som flyttar ner en trapp till helgen. Ska hjälpa henne att montera ihop några ikea möbler och jag ger fan på att jag kommer lyckas skada mig under tiden vi monterar ihop grejerna. Hur som ha det gött!
2015-05-18
13:32:00

Måndag

 
Har suttit och skritivt på min uppsats jag fick imorse, och jag börjar faktiskt bli klar eller inte riktigt har tre sidor att sammanfatta men still, har redan knåpat ihop 744 ord vilket är jävligt bra. Har suttit här i köket och lyssnat på musik och druckit kaffe, och när jag väl gick ut förut så föll min mobil i backen och sprack :(
Hur som helst snart ska jag tillbaka till skolan för en sista lektion sen ska jag hem och bara ta det lugnt innan jag ska till Karlstad och jobba. Ha det fint alla! Förresten mina presenter jag fick förra veckan lite sent att lägga upp men bättre sent än aldrig.
2015-05-15
17:47:50

Ma birthday


Igår var det min dag och det var min tur att bli ett år äldre. Önskade mat hemma hos Mammi och Pappi följd på maten blev det fika och lite presenter. Senare på kvällen var det fest hos Hannah och för min del så var det riktigt trevligt och jag hade en riktigt bra fylla då jag till och med dansade, vilket jag aldrig gör annars och det känns i kroppen idag kan jag lova! 
 
Nu idag har jag träffat Josefine och Becca en snabbis sen har jag städat hela sovrummet och tagit hand om disken. Kvällen kommer bestå utav pizza och serier tills jag tar bussen till Karlstad för jobb 21-01. 
2015-05-11
15:05:00

Måndagskaffe

 
Dagarna springer verkligen iväg eller så är det jag som sover för mycket, hur man nu kan göra det? sova är bland det bästa som finns! haha. Hade inte den bästa natten sömnmässigt och vaknade med magont så när jag bestämde mig för att gå iväg till skolan vilket var efter klokan 13, så hade vi såklart ingen lektion - träffade Becca istället och vi bestämde oss för att ta en pizzadejt när hon slutat sin lektion.
 
Jag sitter förövrigt hemma i köket (som äntligen är färdigt) med en kopp kaffe i väntat på att hennes lektion ska sluta. Har precis skickat in mitt reportage som handlar om att välja linje i åldern man väl behöver bestämma sig för vilken väg man ska gå i livet, och hoppas faktiskt på ett bättre betyg då jag känner mig ganska nöjd för första gången på väldigt länge. Endast 3 dagar kvar tills det är min tur att fylla 19 också, och jag kan tillägga att jag känner mig inte ett dugg som varken arton eller nitton. På onsdag ska jag iväg till läkaren och förhoppningsvis få tillstånd till att byta preventivmedel, hur kan något som påverkade mig för typ 7 år sedan spela någon roll nu? Att ha haft migrän med aoura gör alltså så att jag inte får skydda mig med de medlen jag vill, istället kan jag skydda mig med en idiotisk pstav som gjorde livet och mitt humör ett helvete. Sjukt om man frågar mig. Hur som, ha en toppen måndag! 
2015-05-07
11:26:01

Torsdag

Har inte varit så ruskigt aktiv här på ett tag, sen sist så har jag iallafall firat, valborg, blivit frisk från en helvetes förkylning och umgåtts med både becca och gosen. Hör och häpna vi har även träffats alla tjejer, vilket vi aldrig annars gör längre. Igår tog jag tummen i röven och gick iväg till skolan, vilket jag även ska göra idag. Men först ska jag bli upphämtad av mammi och vi ska åka iväg till thaien för lite mor och dotter lunch.