2015-05-20
17:48:00

Onsdag

Kan inte sätta ord på vad det är med den här dagen, imorse vaknade jag och mådde okej, lite små ont i halsen men fortfarande okej. Gick och gjorde två delar i mattenationella, gick förövrigt skit för min del. Efter lunchen hängde jag med becca till Bilskolan och väl där så börjar min mage att protestera med smärta, det var jobbigt att stå, gå och sitta. Vi lyckades iallafall traska hem till mig där jag la mig i sängen med en vetekudde på magen, och när becca drog tillbaka till skolan valde jag att stanna hemma och försöka bada bort värken. Tur nog så försvann den så smånigom så nu har jag inte ont längre, men nu känner jag mig as förkyld istället och inte nog med det så har jag haft ryckningar över högra ögat mer eller mindre hela dagen. 
 
Nyss försökte jag få upp pojkvännen som ligger och sover, trött efter jobbet. Går inte att väcka honom utan jag försökte hålla en konversation med en sovande albin som bara resulterade till att han snackade massa bajs typ som. 
 
- Hur gör vi?
- Alla fick en sån här.. hur ska man säga det? en bitchslap på handflatan.
- Vad fan snackar du om?
- Äh det går inte att förklara för dig.
 
Har iallafall planer för kvällen, ska försöka knåpa ihop något i matväg eller få liv i älsklingen så vi kan åka och köpa något, annars ska jag hem till syrran som flyttar ner en trapp till helgen. Ska hjälpa henne att montera ihop några ikea möbler och jag ger fan på att jag kommer lyckas skada mig under tiden vi monterar ihop grejerna. Hur som ha det gött!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: