2015-11-15
22:54:11

15 November

Och nästa vecka välkommnar alla förutom jag ett vinterland utav snö, ni har väl hört att det ska snöa till veckan? jag fruktar seriöst denna tid på året, höstmörker, depp, och snö. Kylan får mig och min kropp att må piss. Jag vet inte vad som hänt på så kort tid, men jag har ingen ork, lust eller motivation till att göra något med mitt liv. Det låter så himla tragiskt när jag väl skriver de där orden, men sanningen är inte alltid rolig. 
 
De senaste månaderna som varit kalla har påverkat mig enormt, jag tycker det är så sjukt när jag tänker tillbaka på vilken motivation jag hade till att lära mig, till att gå till skolan och verkligen kämpa de två sista åren så jag nån gång kan få stå på mitt egna flak full och odräglig. Men nu så har till och med tanken slagit mig att skippa en kurs jag själv valt till för att jag är (läs var) intresserad utav. Jag har så många uppgifter att göra färdigt och påbörja, och jag har sån inre stress som bara växer och växer ju fler dagar jag har frånvaro från skolan. Sen är det ju grupparbeten som jag inte är närvarande i så just nu, exakt nu i skrivandets stund så känns det som att alla mina betyg kommer gå helvete. Jag är inte den där som pluggar röven av mig för att få ett A, jag brukar göra mitt bästa och därefter bli bedömd men nu känner jag bara, fuck it. Jag kommer ändå inte kunna visa allt jag kan eller lära mig allt jag borde. Jag är så förbannat jävla äckligt trött på detta. 
 
När blev jag så jälva motivationslös, oengangerad och no care? Vart tog den glada personen vägen? den som såg gymnasiet som enkelt, och som tyckte det var roligt att lära sig, vart fan tog jag vägen egentligen? 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: