2016-02-24
00:04:00

Livet är på topp

 
Ja nu känns det riktigt bra, jag mår bättre både fysiskt och psykiskt men jag är fortfarande sådär helvetes morgontrött och halv stel innan jag kommit igång. Har därför varit lat både idag och igår och inte gått upp ur sängen förens sent på eftermiddagen. Hur som helst så har jag från och med förra veckan hunnit med fler gympass än jag gjort de två senaste åren, utan att överdriva så stämmer det nog rätt jävla hårt. Har varit så feg för att använda min kropp och utmana mig själv pga av rädsla för att inte kunna göra vad jag vill utan att kroppen ska stoppa mig. Eller rättare sagt smärta och värk. 
 
Fick hem ett par nya skor idag som jag fick upp ögonen för när jag och pappa var på en föreläsning som hölls av något reumatism förbund, Enklare liv hade även försäljning av deras produkter och skorna var en av deras produkter. Skorna har tagit lång tid att tillverka för att den ska vara så bra som möjligt, den ska med andra ord hjälpa din hållning och motverka skador på knä och rygg, 70% av vår befolkning går fel så att ryggsmärtor och andra smärtor är så vanligt är väl inte så konstigt egentligen. Det jag ville komma fram till med detta är iallafall att jag är enormt nöjd med mina skor, aldrig tränat i ett par bättre skor än dessa, sitter perfekt på hela foten och ger mig stöd i mina höga fotvalv samt söndertrampade hälar.
 
De ska få hänga med mig ner till Malta också, då jag och Becca spontan bokade en resa dit förra veckan, vi ska åka ner över påsklovet och umgås i 5-6 dagar med Dafina och det ska bli så himla kul att få träffas, vi tre igen. Mina idioter vad jag saknar att ha båda två nära. Blandade känslor finns dock kring resan då jag kommer vara ifrån Albin på våran tvåårsdag men vi får helt enkelt umgås extra innan jag åker eller när jag kommer hem. Tror iallafall att det kommer bli riktigt roligt så det är något jag ser fram emot! 
 
Är också enormt glad över att ha klarat av att jobba varje helg sen den 23 januari då jag fick nytt jobb. Och jag är så glad att jag trivs och går till jobbet med positiva tankar och har ett leende på läpparna. Roligt är det när man själv tycker om det som köket serverar, så mycket lättare att kunna ge en ärlig rekommendation av någon maträtt då. Så läser ni detta ta er ur eran bubbla och våga komma in och testa en riktigt köttbit hos oss på 1895 Steakhouse. Ha det!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: