2016-03-25
13:41:05

Långfredag


Pappa ringde mig klockan tio och säger "ligger du och sover?" Ja svarade jag och då sa han att vi skulle åka trots det dåliga vädret en halvtimme efter så hämtade han upp mig och vi var med och åkte rundan, körde dock en annan väg från Filipstad istället för att åka hela. Herregud vad längesen det va jag satt på en motorcykel, hade fel skor och vadderingen i mina mc byxor var nog urplockade och inte nog med det så pajade dragkedjan när jag tog på mig dom haha. Mina fötter var iskalla när vi kom tillbaka till stan så de fick tina upp sig i bubblet. Frågan är nu om jag ska dra ett träningspass innan jag ska packa det sista inför Malta eller om jag bara ska vara hemma och mysa med Albin. Det återstår att se hur jag gör. I alla fall så ser jag mer fram emot värmen nu när det varit så kallt som det varit idag! 
2016-03-23
13:56:49

Smärta bakom ena ögat

Igår satt jag hemma hos Becca och vi skulle få lite plugg gjort innan vi åker, jag blev klar med en uppgift sen kunde inte jag fokusera något mer, vi drog iväg och käkade en pizza sen efter det begav vi oss till gymmet för ett snabbt pass. Kunde inte fokusera fullt ut där heller i och med att huvudvärken jag nämnde tidigare fortfarande var kvar och är kvar, tänkte träna bort den men försvann gjorde den inte. Idag hade jag två lektioner som jag tänkte gå på men istället låg jag kvar i sovrummet till klockan slog ett. Hade tänkt att skippa gymmet idag för att istället städa, packa och plugga men jag har ingen aning om hur det kommer gå att läsa en massa texter, värken sitter bakom mitt vänstra öga och blir värre när jag koller åt höger. Jätteskum känsla förövrigt. Hur som helst nu försöker jag vila ögonen ifrån allt ljus och ligger i ett varmt bad i ett mörkt badrum. 
2016-03-21
21:30:00

21 Mars

Imorse vaknade jag med en huvudvärk som har hängt i mer eller mindre hela dagen trots mina värktabletter, men jag ska egentligen inte klaga över lite huvudvärk med tanke på att jag knappt har någon värk kvar  övrigt i kroppen, de dagarna som jag tränara vilket är minst varannan dag så mår jag så otroligt bra. Idag har jag städat litegrann, varit och handlat det nödvändigaste för de få pengarna jag har kvar denna månad och tagit en kaffe med mamma. Har haft syster och hennes barn på ett besök här hemma också, och inte nog med det så har jag kört ett kvällspass på gymmet. Har en maskintvätt igång ute i tvättstugan också, som får sköta sig själv ett tag till. Just nu sitter jag i soffan och har kvargskålen kvar att äta till inredningsprogrammet som Laila Bagge medverkar i, Kan vi hjälpa till?. När som helst kommer mina fina Albin hem och då blir det att laga mat åt honom följt av plugg för min del. 
2016-03-15
22:06:07

Att träna bort sin mensvärk


Har gått runt och haft ont i magen i en vecka och misstänkt uvi tills idag när mordveckan drog igång ihop med mordvärk. Igår under gympasset fick jag en jobbförfrågan då vi hade 10 bokningar och jag var självklart på, idag under jobbpasset hade jag så ont i magen att värken fick mig att börja svettas. Trots det så drog jag mig iväg till gymmet efteråt och tro det eller ej tränade bort den hemska mensvärken! Att jag gjorde valet att börja träna igen, att släppa tankarna om att vara rädd för att få ont och vara kvar i min onda cirkel där jag konstant tänkte att jag måste må bra imorgon, jag får inte bli sjuk, jag måste vara utvilad osv osv, att släppa det och istället bara låta min kropp tala om för mig hur jag mår och att jag accepterar och lyssnar på den, det är det bästa jag gjort! Fine jag har inte lyckats få någon bättre närvaro när det gäller skolan men jag mår så mycket bättre i kropp och själ genom att bara få vara och inte stressa upp mig över exakt allting. Att gå runt och oroa sig om hur man ska må får en inte att må bättre, det har jag insett nu. Just nu ligger jag i ett varmt bad och innan jag klev i här så åt jag lite flingor med kvarg och drack tranbärsjuice till det, ska försöka varva ner för att sedan mysa ner mig i sängen med Albin. Imorgon har jag kort dag och ska försöka ta mig iväg till skolan följt av kaffe med Mammi. Hoppas alla haft en bra tisdag och förhoppningsvis får en bra onsdag. Följ mig på insta om ni vill ha mer uppdatering, och fler bilder än vad som läggs upp här. Där heter jag eiscasj.